• Circ contemporani, Teatre de carrer
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • Durada: 50'
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/lemniscate

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Espectacle vertiginós que explora la relació entre el temps i l’espai mitjançant una coreografia equilibrada i ple d’arravataments artístics. Amb dos ballarins i un acròbata, l’escenari es converteix en un espai únic i peculiar on es multipliquen les perspectives i tot s’accelera. Aquesta experiència coreogràfica convida el públic a construir el seu imaginari en un marc poètic ple de possibilitats.

Imatge de portada de l'espectacle Lemniscate

Programació

Localització

Data

Preu

Plaça Major
05-05-2024 | 19:30h

Vídeo

Un xou de
Compagnie Bivouac

Bordeaux, France

L'evolució i visió de The Bivouac Company, entre l'art i la ciència

La nostra empresa va nàixer de la diversitat d'una colònia d'artistes. Entre un escenògraf apassionat pel circ, un director artístic a la recerca de nous llenguatges corporals i un artista que busca desafiar el seu cos. Impulsats ​​per la convicció que encara no tot ha sigut explorat i que és posant en fricció diferents sensibilitats artístiques que obrirem el camí a nous escrits.

Inventar, somiar ...

Pensem en les actuacions en directe com un lloc destinat a acostar propostes artístiques sensibles i atrevides als ulls del major número.

Entre l'art i la ciència: somiar el món

En la continuïtat d'un interrogatori que va començar en 2015: À Corps Perdus (2015) i Tenir debout, c'est crier toujours! (2017) plantegen una pregunta sobre la humanitat i la seua relació amb el món i el seu buit: viure en equilibri en un espai en moviment.

En Perceptions (2019), una narració visual del punt d'inflexió desafia el que definim com "la realitat" en extraure el seu llenguatge visual de l'univers de la física quàntica.

A partir de llavors, la nostra investigació se centra en la matèria i el moviment, el buit i la gravetat, l'adaptació de la transformació del cos i l'espai que l'envolta, així com la posició de l'home en el món i el que percep i comprén d'ell.

A més, volem anar més enllà proposant no sols una producció representativa sinó també immersiva. Desitgem inventar produccions úniques i sensibles extretes de teories científiques “experimentals” per a crear interaccions col·laboratives fructíferes entre artistes i investigadors.

Cos, moviments, gravetat, equilibri, força, pes ...

Compartim un llenguatge comú amb la ciència. Usarem aquests principis per a intentar fer retrocedir els límits.

És una visió del circ contemporani que ens esforcem per transmetre. Fer del llenguatge corporal, en contacte amb l'espai i la matèria, un conducte cap a la realitat, per a despertar l'inconscient nodrint-lo d'emocions.

En el camí del canvi, l'empresa és sensible als grans trastorns de la societat. Preocupats per la urgència d'alentir i repensar el món, estem duent a terme un procés d'investigació sobre la qüestió de la innovació al servei d'una societat redefinida per qüestions ecològiques. Per tant, estem en camí de crear projectes adaptats al nostre temps. El disseny, les dimensions de les estructures, els temes es redefineixen per a inventar el futur.

Veure més
Companyia Compagnie Bivouac