• Acrobàcia, Clown, Malabars
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • Durada: 30'
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/la-dolce-follia

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Agafa una acròbata aèria intrèpida, posa-la a actuar al carrer i després allibera un pallasso extravagant en la mateixa plaça: Què passarà? Qui guanyarà el cor del públic?

Entre acrobàcies aèries i terrestres, malabars amb pilotes de totes les dimensions, tango i comèdia, sorgirà un espectacle captivador i emocionant que et farà riure a riallades.

Imatge de portada de l'espectacle La Dolce Follia

Programació

Localització

Data

Preu

Plaça Major
03-05-2024 | 19:00h

Vídeo

Un xou de
Teatro nelle Foglie

Italy

Teatro nelle Foglie és un espai cultural itinerant dissenyat per escriure, produir, presentar i distribuir obres de circ-teatre. Sota la nostra carpa es fon la força del circ, la improvisació del teatre de carrer i la poesia del teatre de figures. El projecte sorgeix com una innovació en el món de l'espectacle: el teatre pret-a-porter, una estructura teatral mòbil que es presenta com un circ temporal. No obstant això, aquest no és un circ tradicional, sinó un teatre únic, situat en prats, places o parcs, que proposa un món de poesia i després es trasllada. Impulsat per tres artistes versàtils amb experiència en clown, teatre, acrobàcia i contacte amb el públic, el projecte busca convertir-se en un contenidor per a les seves pròpies obres i les d'altres companyies, viatjant i canviant de ubicació cada dues setmanes.

Veure més
Companyia Teatro nelle Foglie