• Teatre infantil
  • Públic familiar
  • Durada: 55'
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/vitamina

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

La Quadrilla Vitamina, quatre joves amb ganes de canviar les coses han construït una màquina del temps domèstica amb la qual poder viatjar de l’any 2227 al 2030, amb l’objectiu de rescatar les últimes llavoretes de tomaques, taronges, encisams... i així recuperar l’horta desapareguda fa un centenar d’anys. El viatge no serà senzill, ja que la màquina del temps, pararà en diferents anys per a nodrir-se d’energia, proporcionada pel públic que participa en l’acció, per a superar proves i resoldre enigmes. I com no podia ser d’una altra manera, al final... tot s’acaba i tornem a començar.

Fitxa artística

Direcció: Joan Raga

Guió: Mari Carme Canós

Intèrprets: María Izquierdo, Rosa de los Santos, Alexandru Marín, Frank Romero

Imatge de portada de l'espectacle Vitamina

Programació

Localització

Data

Preu

Plaça Major
06-05-2022 | 17:15h

Vídeo

Un xou de
Scura Splats

Vila-real, España

Scura Splats és Arts de Carrer en el seu concepte més ampli. Els seus espectacles tenen diferents escenaris que es troben en l’arquitectura quotidiana de la ciutat. L’espai escènic urbà es canviant i el públic es part activa de l’espectacle i fonamental para la representació, això fa que cada representació siga única.

Progressivament Scura Splats ha incorporat a les seues representacions diferents disciplines artístiques, com per exemple la dansa, el circ, la música i la pirotècnia amb la que crea espectacles versàtils que tenen una extraordinària acollida entre el públic i que fan que tinga un variat repertori de propostes i alternatives teatrals de carrer.

Veure més
Companyia Scura Splats