• Clown
  • Per a tots els públics
  • Durada: 1:00 h
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/que-buen-dia

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Ploga, neve o pedregue... per a Martina sempre pot ser un bon dia. Martina ve hui a demostrar-nos que qui somia i obri bé els ulls pot veure un món de possibilitats infinites. Un espectacle de clown per a persones amb ganes de passar-ho bé de totes les edats. (Que s’abstinguen les avorrides, tramposes i les que no tinguen ganes de jugar o imaginar). Si no hem vingut a jugar, a què dimonis hem vingut?


Fitxa artística

Pallassa: Maite Guevara

Idea original: Pablo Ibarluzea i Maite Guevara

Direcció: Pablo Ibarluzea

Imatge de portada de l'espectacle ¡Qué buen día!

Programació

Localització

Data

Preu

Glorieta del vint de febrer
06-05-2022 | 18:20h
Plaça Major
07-05-2022 | 17:00h

Vídeo

Un xou de
Maite Guevara

Gasteiz / Vitoria, España

Va iniciar el seu aprenentatge en el món del clown, el circ i el teatre físic formant-se amb mestres entre Latinoamerica i Europa. Amb una àmplia i constant formació comença el seu recorregut professional en 2006.

Al poc temps de conèixer el clown va començar a actuar en diverses varietés, presentacions de gales de clown i circ, participant en espectacles de circ com a pallassa i no va trigar molt a començar les seves creacions d'espectacles unipersonals.

De la mà dels seus espectacles “Deixar-ho anar a l'Aire” de creació pròpia (2006) i “ARA!” dirigit i creat amb Lila Monti (2014), participa en nombroses trobades de payasxs i festivals de teatre en països com l'Argentina, Colòmbia, Mèxic, Portugal, Cuba, Xile i Espanya. En 2016 “ARA!” obté el premi del públic al Millor Espectacle en el Festival de Pallassos de Saragossa. Avui dia es troba en la creació del seu nou espectacle unipersonal “Quin Bon dia!”, amb la direcció de Pablo Ibarluzea, que tindrà la seva estrena l'any vinent 2021.

Veure més
Companyia Maite Guevara