• Teatre
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • Durada: 15'
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/pols

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Pols és una peça breu de carrer per a tots els públics, tot un soliloqui sobre la personalitat. Un espectacle que apropa el públic a la dansa contemporània i a la normalització de les diferents identitats i, en aquesta ocasió, amb el privilegi de gaudir de la dansa de Pepa Cases amb la música en directe de la pianista i compositora Clara Peya. Un espectacle únic que fa reflexionar a qui mira però sobretot a qui jutja.


Fitxa artística

Creació i interpretació: Pepa Cases i Clara Peya

Imatge de portada de l'espectacle Pols

Programació

Localització

Data

Preu

Parc de la Panderola
08-05-2022 | 17:00h
Parc de la Panderola
08-05-2022 | 19:15h

Un xou de
PEPA CASES dansa-teatre

Vila-real, España

Comença la seva formació als 4 anys en dansa clàssica de la “Royal Academy of Dancing of London” a Espanya. Després d'11 anys i diversos cursos de música i flauta travessera, comença a estudiar altres danses, de les quals predomina la dansa contemporània i que adoptarà com a base tècnica del seu treball. Amb 18 anys s'inicia en la interpretació a Vila-real (Castelló) on comença a formar part de companyies de carrer reconegudes i treballant en gires nacionals i europees com a actriu, ballarina i coreògrafa.

Llicenciada en Art Dramàtic a “L'escola de l'actor” (València, 2001-05) la seva formació es compagina amb classes de dansa contemporània, interpretació, dansa aèria, clown, cabaret, música, cant i match d'improvisació, entre altres, rebudes per professionals d'Espanya, França i Llatinoamèrica.

En el 2003 crea al costat de Pau Ayet la companyia A Tempo Dansa amb la qual crea més de trenta espectacles propis, realitza gires a Espanya, Portugal, França, Anglaterra, Grècia, l'Argentina, Xile, l'Uruguai, el Perú, el Brasil i Mèxic, i que, després de 15 anys de trajectòria, decideix donar pas a una nova etapa en solitari.

Veure més
Companyia PEPA CASES dansa-teatre