• Teatre de carrer
  • Per a tots els públics
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/poi

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Un personatge atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seua trompa. Un viatge d’embolics i girs que ens transporta al joc, un dels estats més importants de la vida. 

La trompa és un joc màgic amb uns girs hipnòtics que tenen un recorregut de més de sis mil anys d’història. Aquest joguet, camí de l’extinció, és capaç de detenir el temps. Ja que el simple fet d’observar girar l’element ens permet aïllar-nos de la velocitat que regeix la nostra quotidianitat.

Fitxa artística

Direcció i interpretació: Guillem Vizcaino Llobera

Imatge de portada de l'espectacle POI

Programació

Localització

Data

Preu

Plaça Major
08-05-2022 | 12:30h

Un xou de
D'Es Tro

Palma, España

En la meva trajectòria de vint anys com a malabarista i manipulador d'objectes he treballat i investigat tots els elements clàssics de circ: pilotes, masses, monociclo i llançament de ganivets, entre altres. Aquests objectes han estat els elements utilitzats en les meves creacions juntament amb la combinació de nous llenguatges i la mescla amb altres disciplines. Així mateix, amb la Cia. D'és Tro he investigat la manipulació de nous materials, com a plomes de paó o baldufes. La meva recerca personal mitjançant aquests elements m'ha acostat a una manera de fer i actuar pròpia, personal, original i amb un fort caràcter. A l'octubre de 2020 vaig participar en el World Spintop Contest (Campionat Mundial de Baldufa) obtenint el primer lloc entre un centenar de jugadors de 22 països diferents, per tant actualment soc el campió mundial d'estil lliure de manipulació de baldufes. Al llarg de la meva trajectòria he format part de la plantilla del Circ Bover i també he participat en projectes socials com a Somriures al Desert o Pallassos sense Fronteres.

Veure més
Companyia D'Es Tro