• Banda de carrer
  • Per a tots els públics
  • Durada: 50'
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/perculights

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Espectacle de carrer itinerant on el moviment, el ritme i la percussió generen dinàmiques de llum i color a temps real. El resultat de fusionar la força del timbal i les noves tecnologies dona pas a una maduresa inusual i un punt d’inflexió en la creació de la companyia.


Fitxa artística

Disseny LED: Bácum

Direcció artística: Edison Aguilar

Creació musical: Edison Aguilar

Imatge de portada de l'espectacle Perculights

Programació

Localització

Data

Preu

Parc de la Maiorasga
06-05-2022 | 22:30h

Un xou de
Brincadeira

Barcelona, España

Brincadeira neix l’any 2004 arran de les trobades de percussió al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria, evoluciona de ser un grup de batucada a una Cia. de percussió que fusiona l’expressió corporal amb la musicalitat, creant melodies a través del moviment.

La seva primera composició és La Sonrisa del Silencio 2008, un espectacle per a totes les edats en el que durant una hora sentiran i gaudiran de l’energia de cada instant.

Seguint amb la idea de connectar amb el públic es crea ..Evolution 2.0.. 2013. Com la mateixa paraula diu, és un espectacle que està en desenvolupament constant.

El procés de creació musical i coreogràfic es basa en el coneixement i l’equilibri de les virtuts i els defectes de les persones que el formen. Treballant tant en el creixement personal com l’aspecte social. Amb aquest format Brincadeira viatja a Suècia, Alemanya, Rússia, Itàlia i Romania.

A l’iniciar la internacionalització de la Cia., l’Edison vol transmetre a través del moviment i el so, la bellesa de Barcelona. Per aquest motiu, es crea l'espectacle VÊRTICAL 2015, el qual té com a base la recerca constant de la realitat i ens ajuda a entendre que la nostra vida ha de ser una improvisació “sense res més” l’espectacle viatja a Hongria, Portugal, Dinamarca, Itàlia, etc ..

Veure més
Companyia Brincadeira