• Música, Clown, Malabars
  • Per a tots els públics
  • Durada: 1:15 h
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/orquesta-malabares

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

A semblança del fum, el circ penetra per totes les portes, finestres i clevills del panorama escènic. En aquest cas ocupa els espais buits entre els faristols i les cadires dels músics d’una banda municipal. 

Orquesta de malabares és un espectacle que posa en escena sis malabaristes i una banda municipal. Un concert en què els malabars són els ballarins d’aquest ballet aeri. Un espectacle de daurats instruments, grans tambors, camises blanques, uniformes i magistrals obres clàssiques; però també de pantalons curts, samarretes, ulleres de sol, funk, blues, pop i punk.


Fitxa artística

Intèrprets: Arturo Cobas, Dolç Duca, Dani Fausto, Aitor Garuz, Guillermo Porta, Santiago Montero i Xampi

Direcció artística: Pablo Reboleiro

Direcció musical: Manuel Paino

Imatge de portada de l'espectacle Orquesta Malabares

Programació

Localització

Data

Preu

Plaça Major
08-05-2022 | 20:15h

Vídeo

Un xou de
Pista Castro

Santiago de Compostela, España

Pistacatro és la companyia de circ i productora d'Arts Vivas més important de Galícia. Distribueix produccions pròpies o alienes que neixen de la matriu creativa del projecte Circonove, així com aquelles que considerem importants sota criteris de qualitat i interès cultural. Després de més de 15 anys des de la seva constitució oficial, en 2006, Pistacatro pretén continuar consolidant-se com la productora degana dels nous corrents circenses a Galícia, obrint nous mercats i públic.

Un facilitador de la professionalització del circ en la nostra terra sota criteris de qualitat i interès cultural, respectant els drets dels treballadors i artistes que, d'alguna forma, participen en el nostre projecte.

Volem ser un catalitzador que permeti la comunicació amb altres persones i projectes per a generar cultura en coproducció o col·laboració mantenint-nos fidels a la nostra complicitat amb el públic.

Un mecànic en mans dels seus integrants per a compartir somnis.

Veure més
Companyia Pista Castro