• Teatre de carrer
  • Per a tots els públics
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/migrare

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Quatre dones i un espai buit. Buit, però minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i prejudicis. Elles van haver de deixar la seua terra d’origen i, ara, el país d’arribada les rebutja. Elles el transiten buscant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on romandre, on arrelar, on poder ser. Un lloc al qual poder denominar “llar”. Només demanen això. I lluitaran per a aconseguir-ho.


Fitxa técnica

IIntèrprets: Laia Sorribes, Melissa Usina, Paula Quiles, Sara Canet i Cristina Maestre

Idea i direcció: Joan Santacreu

Direcció coreogràfica: Cristina Fernández

Imatge de portada de l'espectacle Migrare

Programació

Localització

Data

Preu

Plaça Major
06-05-2022 | 19:30h

Un xou de
Maduixa Teatre

Sueca, España

Maduixa enceta la seua trajectòria artística a Sueca (Valencia) el 2004 amb creacions teatrals de carrer i sala per a tots els públics, però al 2006 arriba la professionalització amb l ‘espectacle Maniàtics que els proporciona el reconei-xement dins del sector professional i que els condueix a constituir-se com empresa el 2008.

Amb la intenció de créixer i treballar noves disciplines, la companyia va consolidant les bases d’allò que seran els seus principals valors: conjugar el teatre, la dansa, les arts plàstiques i les projeccions audiovisuals, una curada posada en escena i una sòlida interpretació. La decidida aposta per aquest treball d’investigació consolida a la companyia i la defineix amb un llenguatge propi.

El fruit d’aquest treball en diferents disciplines és l’espectacle Ras! que projecta definitivament a la companyia i participa en la major part de festivals d’Espanya, França , Itàlia, Noruega i realitza importants gires a França.

Continuant en aquesta línia de treball interdisciplinari, decideixen fer del llenguatge visual, coreogràfic i plàstic un nou vehicle d’expressió per als xiquets amb la nova producció Consonant al 2011. Tanmateix, la companyia assumeix activitats complementàries del món del teatre com l’organització de la Mostra Internacional del Mim de Sueca, que es celebra des de 1.989.

Veure més
Companyia Maduixa Teatre