• Circ
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • Durada: 55'
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/les-madeleines-de-poulpe

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Per a la seua nova creació, la companyia Kadavresky ha volgut continuar la seua reflexió sobre l’exercici del cadàver exquisit. És aquest desig: la imaginació, l’instint del cos en acció, però també l’estètica del “feliç accident” buscada per la companyia, la qual cosa ha guiat la creació d’aquesta obra. Per a formar el cefalòpode, l’espectacle reuneix cinc persones en escena: quatre artistes de circ en diverses disciplines i un actor. Les Madeleines de Poulpe és un espectacle multidisciplinari influenciat pel teatre de carrer i el circ contemporani, que utilitza els codis del cabaret, el burlesque, l’algaravia i el circ tradicional en una disfressa còmica el més allunyada possible d’ells.

Intèrprets: Sébastien Barat, Léo Blois, Maël Deslandes, Noé Renucci i Alejandro Soto

Música: Romain Baranger

Imatge de portada de l'espectacle Les Madeleines de Poulpe

Programació

Localització

Data

Preu

Parc de la Panderola
06-05-2023 | 19:00h

Vídeo

Un xou de
Kadavresky Cirque

France

Creada en 2012 per 5 joves artistes de circ que estan en tot, la companyia ha adoptat com a consigna aquest exercici literari inventat pels surrealistes.

Tant és així que ha adoptat el nom, com una signatura: Kadavresky.

Aquesta manera de treballar, motivada per la improvisació i l'experimentació, va donar lloc a la primera creació de la companyia, L'effet escargot (2012), un espectacle de circ humorístic en el qual tot se succeeix però no és el mateix, en el qual les accions se succeeixen en una lògica absurda.

Hui dia, L'effet escargot compta amb més de 250 representacions a França i 50 a l'estranger (Espanya, Itàlia, Bèlgica, Noruega, Costa Rica, ...).

En 2018, la companyia s'embarca en una nova aventura amb la seua segona creació, Les madeleines de poulpe.

Veure més
Companyia Kadavresky Cirque