• Circ, Teatre de carrer
  • Sense text
  • Durada: 1:00 h
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/el-gran-final

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

"El Gran Final" és una tragicomèdia que basa la seua essència en el retrobament de dos pallassos, els quals van haver de separar-se fa molts anys a conseqüència de l'esclat d'una guerra civil. Aquesta guerra els interromp la ultima funció just abans del seu gran acte final.

El conflicte, els obliga a prendre camins separats i no tindre mai més contacte l'u amb l'altre.

És ara, després de més de 30 anys, infinites passos, una lluita diària i constant per la supervivència, i un cos envellit, quan es retroben i decideixen acabar la seua "Gran Final".

Un homenatge a un dels oficis més bonics i generosos del món. L'ofici de ser pallasso. Sentir, per a crear un diàleg amb l'espectador des de les emocions, on sobren les paraules. Un imaginari col·lectiu que pallassos de tots els temps ens han deixat en la memòria. 


Primer Premi de Panorama Circada 2019 

Imatge de portada de l'espectacle El gran final

Programació

Localització

Data

Preu

Estadi de la Ceràmica
06-05-2023 | 20:00h

Vídeo

Un xou de
Bucraá Circus

España

BUCRAÁ CIRCUS neix a finals de 2018 després d'una expedició de circ social amb l'associació Contaminant Somriures en els camps de refugiats sahrauís en Tindouf, Algèria.

En una de les "wilayas" (llogarets), cridada Bujador, vam anar a un centre de mutilats per mines antipersones. Allí, creem per a l'ocasió, una petita actuació que basava la seva essència en la reunió de dos pallassos separats per una guerra. L'alegria

es va basar en la cerimònia del te, un ritual diari per als sahrauís.​

Després d'aquesta representació, i amb una llarga amistat professional i personal, quan tornem a Catalunya decidim crear la companyia, formada pels pallassos PAU PALAUS i FERNANDO VILLELLA.

Veure més
Companyia Bucraá Circus