• Dansa, Dansa urbana
  • Durada: 35'
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/d-construction

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

D-Construction qüestiona la naturalesa profunda dels llaços socials en l'espai públic. Què ens uneix? Com som capaços de qüestionar territoris, fronteres i institucions?

Situant físicament els espectadors en el cor de l'obra i de l'escenografia urbana, els convidem a participar-hi. A viure l'experiència del compromís i de la desobediència.

D-Construction és un espectacle de dansa hip-hop molt enèrgic amb un ritme poderós. Sis ballarins experimenten l'alliberament de la ment a través del moviment. En fusionar-se en un grup, creen una entitat més forta; en separar-se, afirmen la seua singularitat.

Una bastida de metall es troba enmig del pati d'esbarjo i els ballarins hi interactuen. Els engabia, protegeix i allibera al mateix temps. D-Construction connecta, inspira i destrueix per a crear coses noves.


Direcció artística i coreogràfica: Souhail Marchiche i Mehdi Meghari
Ballarins: Karym Zoubert, Silvia Addiego Mobilio, Hakim Abdou Mlanao, Nino Rouvreau, Alizée Brule, Mohamed Makhlouf.

Imatge de portada de l'espectacle D-Construction

Programació

Localització

Data

Preu

Plaça Major
07-05-2023 | 20:00h

Vídeo

Un xou de
Dyptik

France

Fundada en 2012 pels coreògrafs Souhail Marchiche i Mehdi Meghari, la Compagnie Dyptik ha creat el seu propi espai creatiu en Saint-Étienne, França.

Des de 2014, els Estudis Dyptik es van convertir realment en un lloc de residència artística, i el Festival TRAX va afirmar la voluntat de tots dos coreògrafs de contribuir al desenvolupament de la Dansa.

La companyia Dyptik produeix i difon els seus espectacles a França i en el món; compta amb el suport i l'aprovació de l'Ajuntament de Saint-Étienne, del Ministeri de Cultura i Comunicació (DRAC Auvergne-Rhône-Alps), de la Regió Auvergne-Rhône-Alps i del Departament del Loira.

Veure més
Companyia Dyptik