• Estrena
  • Dansa aèria, Gran format, Teatre de carrer
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • Durada: 40'
https://fitcarrer.com/arts-esceniques/cubo

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

És un escenari tridimensional suspés. Un joc de cossos, llums i ombres que es funden en les modulacions cromàtiques de l’estructura.

La llum i el color canvien l’aspecte de CUbo i la seua funció segons la interpretació dels intèrprets que l’habiten. El foc i el fum amplien el seu volum.

CUbo es presenta al públic amb diferents aparences; des del principi està cobert per un vel semitransparente que els artistes llencen al terra, deixant-lo nu.

Imatge de portada de l'espectacle CUbo

Programació

Localització

Data

Preu

Parc de la Maiorasga
05-05-2023 | 23:30h

Vídeo

Un xou de
eVenti Verticali

Sassari, Italy

eVenti Verticali és una associació cultural que promou la cerca d'una forma original de fer teatre en espais verticals i aeris.

Nascuda en 2006 d'una idea d'Andrea i Lucca Piallini, l'associació ha realitzat cursos i representacions per tot el món promovent el Teatre Vertical en una vintena de països. La idea de traslladar l'atenció al pla vertical va sorgir a Gdansk en 2003, durant una representació amb descens per corda des d'una finestra.

Entenem el Teatre Vertical com un llenguatge que fa ús de diferents formes artístiques que van del teatre al circ, de la gràfica a l'acrobàcia, de la dansa a la música, de la comèdia visual a les noves tecnologies; disciplines que projecten els seus coneixements sobre insòlites i sorprenents localitzacions teatrals que són torres, façanes, campanars, murs, penya-segats, arbres i amplis espais oberts.

Veure més
Companyia eVenti Verticali